Eredmény:
DVSC Schaeffler-DHK Baník Most (cseh) 36-29 (14-14)

Hullámzóan alakult az első félidő, a csapatok többször is hármasával szerezték a gólokat, sőt a DVSC-nek volt egy 5-0-s sorozata is. A 23. perctől aztán felváltva születtek a találatok, a szünetben pedig döntetlen volt az állás.
 
Kovács Annának és az argentin Elke Karstennek ezúttal nem ment jól a játék, több lövést is elrontottak, de Tóvizi Petra, Vantara-Kelemen Éva, Arany Rebeka, Karnik Szabina és Bulath Anita hatékony támadójátékával előbb jól tartották magukat a hazaiak, a második félidő elején pedig ismét elléptek három góllal.
 
Egyre jobban védekeztek a debreceniek, volt egy negyedórás időszakuk, amikor csupán négy gólt kaptak és - gyors akcióiknak köszönhetően - 13-at dobtak, ezzel eldöntötték a mérkőzést. A legnagyobb különbség kilenc találat volt, ezt a csehek végül némileg csökkentették, de a magabiztos hazai siker nem forgott veszélyben. A Baník Most négy büntetőt is elhibázott a találkozón.
 
A DVSC legeredményesebb játékosa Bulath Anita volt hat góllal, Karnik Szabina ötször talált be.
 
Az immár két győzelemmel álló debreceniek egy hét múlva a német Thüringer HC csapatát fogadják a csoportkör harmadik fordulójában.