BELFÖLD
Gyarmati Dezső születésének 90. évfordulójához kapcsolódva emléktáblát avattak a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó nevét viselő sportuszoda bejáratánál Hódmezővásárhelyen kedden.
Az MSZP keddi pécsi programbemutatóján Tóth Bertalan frakcióvezető arra kérte a párt vezetőit, hogy támogassák az eddig függetlenként induló egyetemi tanárt, Mellár Tamást. A hirado.hu értesülései szerint a közgazdász Baranya megye 1. választókerületében indulhat, valamint eldőlt az is, ki indulhat az MSZP-Párbeszéd támogatásával a szigetvári, 4-es kerületben.
Fél órát vesztegelt a mentő egy szabálytalan autós miatt
Az Országos Mentőszolgálat a közösségi oldalon osztotta meg történetét.
Késéssel szállt fel Budapestről az Air France gépe
A Hirado.hu információi szerint elektromos hiba miatt nem szállhatott fel kedden délután az Air France légitársaság járata a Liszt Ferenc repülőtérről.
Saját halottjának tekinti az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) Ökrös Oszkár Kossuth-díjas cimbalomművészt - közölte az Emmi kultúráért felelős államtitkársága kedden.
Vénlánycsúfolással múlatták az időt a régi farsangokon
A pogány gyökerű farsangi ünnepkör mindig is a jókedvről és a mulatságokról szólt. A hagyományosan ez idő tájt fogyasztott ételek a gazdagságot és a bőséget szimbolizálják.
Nyilvántartásba vette az első jelölőszervezeteket az áprilisi országgyűlési választásra keddi ülésén a Nemzeti Választási Bizottság (NVB).
Van még férőhely az éjjeli menedékhelyeken
Ma Magyarországon senkinek nem kell az éjszakát közterületen töltenie, van bőven férőhely a hajléktalanellátó helyeken. A hajléktalan emberek számára fenntartott éjjeli menedékhelyek kihasználtsága januárban eddig országosan 77 százalék volt - közölte az Emberi Erőforrások Minisztérium (Emmi) kedden.
Fokozódik a Magyarországra nehezedő nyomás a választások előtt a bevándorlást szervező irodák, a külföldi támogatások és a brüsszeli beavatkozás hatására. A kormányellenes erők mindent bevetnek, hogy leváltsák a Fidesz–KDNP pártszövetséget. Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója azokról a civil szervezetekről és szereplőikről beszélt az M1-en, akik álszent módon jogi témára terelik azt az ellentétet, ami külső szemlélőként nyilvánvaló: a nyílt társadalom elveit hirdetők egy teljesen más világnézetet vallanak, mint a magyar kormány, miközben a jogvédők és a sajtószabadságért harcolók álarca mögé bújnak.
Szombathely, a segítés városa
Szombathelyen több defibrillátort is elhelyeztek, illetve a projekt keretében folyamatosan szervezik a programokat, hogy az emberek tudjanak és merjenek is segítséget nyújtani.
2018. január 16. kedd, Gusztáv napja
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg