KÜLFÖLD
Nem akarná, de farkasokkal táncol a Balkán
A magyar sajtó rendre hírt ad a romániai medveállomány garázdálkodásáról, vagyis az Erdélyt, a székely gazdákat sújtó megoldatlan ügyről. Mostanában Bosznia-Hercegovinában és Szerbiában is rettegnek az emberek, mert a megjelenő farkasok már nem válogatnak a zsákmányszerzésben, ezért a szomszédságban igazi pánikhangulat uralkodik.
Szakértő: A calais-i típusú problémákat csak tünetileg lehet kezelni
Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő szerint a calais-i migrációs helyzethez hasonló problémákat rövidtávon csak „tünetileg” lehet kezelni.
Nem eredményes a menedékre nem jogosultak visszaküldése
A Migrációkutató Intézet szerint az elmúlt években a menedékre nem jogosult bevándorlók visszaküldése mint jogintézmény nem volt eredményes, hiszen az érintetteknek csupán elenyésző hányadát sikerült ténylegesen hazaküldeni.
Hangszórókon figyelmeztették kedden a lakosságot egy japán városban arra, hogy több adag olyan fugu - gömbhalból készült étel - került forgalomba, amelyből figyelmetlenségből nem távolították el a veszedelmes idegmérget tartalmazó májat.
Előre megfontolt szándékkal, perverz szexuális fantáziája kiélése céljából ölhette meg Kim Wall svéd újságírónőt Peter Madsen ismert dán feltaláló házilag barkácsolt tengeralattjáróján tavaly nyáron a Koppenhágában kedden ismertetett vádirat szerint.
Iskolabusz ütközött egy épületnek Eberbachban
A balesetnek negyvenhét sérültje van, a tíz súlyos sérült közül öt életveszélyes állapotban van.
A mélyszegénység felszámolására indítottak pályázatot Romániában
Sepsiszentgyörgy városa hétmillió eurót nyert azért, hogy felszámolja a mélyszegénységet.
Megszűnik a norvég szőrmeipar 2025-re
A döntést Norvégiában a új hármas kormánykoalíció fogadta el az együttműködési feltételek mellett.
Átadták kedden az M30-as gyorsforgalmi út Tornyosnémeti és a magyar-szlovák határ között megépült, 1,7 kilométer hosszúságú szakaszát.
Az Európai Unió azt várja a koszovói hatóságoktól, hogy fáradságot nem kímélve tegyenek meg mindent Oliver Ivanovic gyilkosainak bíróság elé állítása érdekében.
2018. január 16. kedd, Gusztáv napja
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg